Maša Mazi Masha Mazi

Storytelling, creativity and mindfullness.


Kreativno podjetniški newsletter

Prijavi se spodaj in prejmi še več vsebin, ki so veliko bolj usmerjene v kreativo in podjetništvo.

Prosim, počakaj trenutek

Hvala za prijavo! Ne pozabi potrditi potrditvenega emaila.

Instagram stream

Rastem, širim, zaposlujem.

Dobro 1 leto nazaj, ko sem šla na svoje, si nisem niti v najboljših sanjah upala pomisliti na svoj studio. Ampak te sanje so se kmalu začele prikazovati. Termin “freelancer” mi nikoli ni bil všeč – nase sem vedno gledala kot na podjetnico s svojim podjetjem. Sploh na naših tleh ima svobodnjaštvo nek negativen prizvok. In nemalokrat sem od kolegov svobodnjakov slišala, da k njim prihajajo naročniki samo zato, ker naj bi bili cenejši od agencij in studiev. So vendarle one-(wo)man-band. Ne vem sicer, zakaj jaz s tem nikoli nisem imela težav, a verjetno je tudi tiha želja po širjenju imela prste vmes. Verjetno tudi v načinu, kako sem sebe in svoje delo komunicirala.

Nikoli nisem želela delati čisto sama. Čeprav sem po naravi introvertirana, se rada družim, predvsem 1:1. In še posebej, ko v tej interakciji lahko izmenjujem mnenja, poučujem in se učim. Med delom v Kazahstanu sem naposled tudi ugotovila, da se v resnici teamworka sploh ne bojim – vse je v tem, da sem obkrožena s pravimi ljudmi, dobro ekipo. In zato si zdaj, bolj kot kadarkoli, želim narediti korak naprej. Spustiti svoj ego in odmisliti  strahove, ki se pojavijo posamezniku na točki, ko se odloči ekipo razširiti.

Tokrat malo drugače. Ne iščem samo podizvajalca. Ne, iščem rednega člana ekipe, ki bo na začetku z mano in najinimi (!) projekti preživel 80-100 ur mesečno, s časom pa se priključil na polni čas. In cilj je, da se nama do konca leta pridruži še vsaj en član. Več glav več ve, pa tudi mnogo bolje dela.

Kaj iščem?
 • Oblikovalca ali oblikovalko s srcem in vrednotami. Ker nismo multikorporacija si želim, da se v prvi vrsti dobro razumeva in se ujameva.
 • Nekoga, ki mu srce bije za razvoj celovitih blagovnih znamk. Tvoja prioriteta bo brand identity.
 • Osebo, ki zna misliti s svojo glavo in ima growth mindset. Tvoje izkušnje mi niso pol toliko pomembne, kot pa zagon in želja po napredovanju. Vse se lahko naučiš.
 • Če so ti Adobe Photoshop, Illustrator in InDesign popolnoma domači, lahko tudi to točko obkljukaš. Tvoje delo bo zajemalo tudi nekaj priprave za tisk in družabna omrežja.
 • Multidisciplinarnost. Ni pogoj, je pa plus. Verjamem v širino znanja. Če te vsaj malo mikajo področja kot so marketing, podjetništvo, strategija, uporabniška izkušnja itd., se bomo dobro razumeli.
Kaj ti nudim?
 • 80-100 ur dobro plačanega dela na mesec.
 • Popolno fleksibilnost glede lokacije in časa dela. Načeloma delava na daljavo, s časom pa ciljava na fino pisarno.
 • Ogromno novega znanja. Karkoli te zanima – od UX-a do podjetništva in marketinga, z veseljem podprem tvoja zanimanja in te v teh smereh učim, spodbujam in investiram v tvoje znanje.
 • Možnost soustvarjanja novega kreativnega studia.
 • Delo na fantastičnih projektih z naročniki, ki nam dajo popolnoma proste roke in se nam povsem predajo. Je sploh lahko še kaj lepše?
Kako se prijaviš?
 • Pošlji mi svoj portfolio, kjer naredi nabor branding projektov, na katere si najbolj ponosen_a.
 • Na kratko opiši svoj proces dela in v nekaj stavkih kaj zate pomeni dobra blagovna znamka.

Tvoje sporočilo pričakujem do 16. 2. na hello@mashanator.eu.

Še tehnikalije
 • Fiksno mesečno plačilo z omejenim številom ur, po dogovoru.
 • Delo je možno preko s.p.-ja ali študentske napotnice.
 • Stil dela: aktualni trendi z izvzemom avantgarde, ki mojim naročnikom načeloma ni blizu.
 • Področja projektov: moji naročniki načeloma prihajajo iz outdoor, wellness, wellbeing in culinary industrij. Vsem je skupno, da ustvarjajo butične znamke in da so zelo strastni posamezniki/ekipe. Pri večini je del poslovanja namenjen tudi trajnostnemu vidiku poslovanja.
Te zanima še kaj?

Kadarkoli me lahko kontaktiraš.

In oh. Komaj čakam, da se začne to novo poglavje!