Maša Mazi Masha Mazi

Storytelling, creativity and mindfullness.


Kreativno podjetniški newsletter

Prijavi se spodaj in prejmi še več vsebin, ki so veliko bolj usmerjene v kreativo in podjetništvo.

Prosim, počakaj trenutek

Hvala za prijavo! Ne pozabi potrditi potrditvenega emaila.

Instagram stream

Hitri tečaj: e-mail marketing s platformo Mailerlite

24,90  (vklj. DDV)

Pred tabo je 2-urni MailerLite video tečaj za postavitev tvojega lastnega e-mail (newsletter) marketing sistema. Kratek, intenziven, direkten, brez nepotrebnega balasta. Tečaj je posnet v enem kosu, kar pomeni, da je vzdušje tako, kot da sediva jaz in ti skupaj za mizo in ti v živo kažem, kako se sistem postavlja. Ne skrbi – kljub temu da je v mojem govoru kar nekaj mašil, da se nekajkrat zmedem in da kdaj pa kdaj mikrofon zašumi, obljubim, da je znanje, ki ga dobiš, na vrhuncu. Na račun tega človeškega faktorja pa dobiš zelo človeško ceno. Bingo 😉

Ni na zalogi

2 uri video tečaja

Prikaz konkretnih primerov

Bonus PDF vsebine

Kaj vse se v tečaju obdela?

 • Registracija in postavitev sistema MailerLite
 • Osnove oblikovanje svoje lastne e-mail predloge
 • Oblikovanje in logika obrazcev za prijavo na newsletter
 • Razumevanje baze naročnikov in osnove varstva osebnih podatkov
 • Osnove segmentacije in personalizacije
 • Postavitev pristajalne in spletne strani znotraj platforme
 • Načrtovanje avtomatizacije in avtomatiziranih sekvenc

Kaj potrebuješ za tečaj?

 • Aktiven kanal na družabnih omrežjih ali aktivno spletno stran (MailerLite ročno odobri vsak račun)
 • Če želiš formular za prijavo vključiti na svojo obstoječo stran (npr. WordPress, SquareSpace, Shopify): osnovno razumevanje urejanja strani in vstavljanje kode ALI programerja, ki bo to v nekaj klikih opravil zate.

Pogosta vprašanja

Tečaj je poceni, ampak koliko stane MailerLite? MailerLite sistem je do 1000 naročnikov oz. 12 000 e-mailov mesečno brezplačen in tudi kasneje so njihovi plani zelo ugodni.

Zakaj MailerLite, zakaj ne kaj drugega? Uporabljala sem že marsikaj – MailChimp, Active Campaign, ConvertKit … a me noben od njih ni tako prepričal. Po mojem mnenju ni boljšega sistema za majhna podjetja in posameznike. V kolikor prerasteš zmogljivosti platforme, lahko kadarkoli opraviš migracijo tudi kasneje. Če si trenutno na drugi platformi, lahko prav tako enostavno migriraš na MailerLite. Tega sicer v tečaju ne pokrivam, a njihova dokumentacija vsebuje vsa navodila.

Ali bom po tečaju vedel_a tudi kako strukturirati e-maile, kakšne e-maile pisati, dobimo tudi vsebinske ideje? Tečaj je tehničen, a vmes podam tudi nekaj vsebinskih bonbončkov in precej tehničnih idej, ki ti bojo vzbudile tudi vsebinske ideje. A tečaj ni vsebinsko osredotočen, ne.

Za koga je tečaj primeren?

Za vse mikropodjetnike in posameznike, ki že veste, kakšne zmage vam lahko prinese dobro izkoriščen sistem za newsletter marketing, a ne veste, kako se tega lotiti, kje začeti in kako obvladati sistem v svoj prid.

Kaj tečaj vsebuje?

 • Dobri dve uri dolg video posnetek prikaza zaslona in razlage nastavitve in uporabe sistema MailerLite na resničnih primerih.
 • PDF “plonk listek” s sistemom za poimenovanje segmentov

Zakaj je lahko cena tako ugodna?

Video je posnet v enem kosu v domači pisarni, kar pomeni, da dobiš vrhunsko znanje, a v Skype/Zoom kakovosti. Moja želja je prinesti znanje čim več ljudem in se ne obremenjevati z vrhunsko video produkcijo.

Ali lahko pričakujem praktični primer za mojo branžo?

Tečaj je namenjen razumevanju osnov, praktično delo pa prepuščam tebi. V videu ti prikažem kup načinov in idej kako izkoristiti sistem v svoj prid, a ker je vsak posel tako unikaten, ti specifično pomoč lahko nudim le v obliki individualnega svetovanja. Če si kupil_a tečaj in želiš izkoristiti svetovalno uro po znižani ceni, mi piši. Na individualni uri lahko pogledava unikatne rešitve, ki bi tvojemu specifičnemu primeru prinesle najboljše rezultate.

Preberi članek na temo e-mail marketinga

 • Kako e-mail marketing tvoji znamki zagotovi uspeh

  E-mail marketing je tisti mali košček zlata, za katerega vemo čisto vsi, pa si vseeno rečemo: »Ah, e-novic nihče več ne bere, ne splača se nam.« In jih preložimo v marketinški načrt za naslednje leto, namesto da bi v tistem… Continue reading

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Out of stock
  Beri dalje

  Vodič po osnovah rasti blagovnih znamk

  84,90  (vklj. DDV)
 • Out of stock
  Beri dalje

  Poimenovanje podjetij in znamk

  25,90  (vklj. DDV)