mashanator.eu …

… osebni blog in spletni portfolio kot fizična oseba upravlja Maša Mazi na naslovu www.mashanator.eu.

Katere osebne podatke ta stran zbira, kako jih uporablja in kako so procesirani?

Komentarji

Ko oddate komentar, se identificirate s svojim imenom, elektronskim naslovom in IP naslovom.

WordPress v povezavi s storitvijo Gravatar lahko ustvari uporabniško sliko, vezano na vaš elektronski naslov, ki ga uporabljate za komentiranje na platformah WordPress (in drugih). Vse o Gravatarjevih pogojih zasebnosti in uporabe si lahko preberete tukaj. Po odobritvi komentarja bodo javno videni samo vaše ime, komentar in morebiti dodan spletni naslov. IP in elektronski naslov služita izključno z namenom zaščite proti spamu.

Kontaktni obrazec

V kontaktnem obrazcu vas prosimo za vaše ime in elektronski naslov, neobvezno lahko zabeležite tudi svoj elektronski naslov. Z oddajo elektronskega obrazca se strinjate, da navedene podatke uporabimo izključno z namenom identifikacije pošiljatelja in možnosti, da vas kontaktiramo nazaj. Vaše elektronsko sporočilo z navedenimi podatki se bo hranilo na našem strežniku za elektronsko pošto.

Piškotki

Z oddajo komentarja se strinjate z deljenjem svojega imena, elektronskega naslova in neobvezno spletnega naslova. Ob tem se lahko shrani piškotek, s pomočjo katerega vam ob naslednjem komentiranju podatkov ne bo treba vnesti ponovno. Ti piškotki bodo shranjeni eno leto.

Vse o piškotkih in njihovi uporabi na tej strani si lahko preberete tukaj.

Vgrajene vsebine s tujih spletnih strani

Vsebine na tej strani lahko vsebujejo vgrajeno vsebino (npr. video, slike, članke, povezane aplikacije, …). Te vsebine se obnašajo tako, kakor da bi uporabnik obiskal tujo stran neposredno. Te strani neodvisno od spletne strani mashanator.eu. Tuje strani lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, spremljajo vaše interakcije in vedenje, če ste s tujo stranjo povezani, imate tam račun in ste vanjo prijavljeni. Za zbiranje, uporabo in procesiranje vaših podatkov pri tujih spletnih straneh in aplikacijah, ki so na tej strani vgrajene, ne odgovarjamo. Vgrajene vsebine na mashanator.eu izhajajo iz platform kot so YouTube, Vimeo, Instagram, Flickr, idr.

Analitika in statistika

Na spletni strani uporabljamo Google Analytics za vodenje analitike in statistike obiska. Google Analytics na naši strani deluje anonimno. Več o njihovih piškotkih in času njihovega obstoja lahko preberete tukaj. Piškotke Google Analyticsa lahko onemogočite neposredno na tej strani ali direktno preko Googla.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Podatki in metapodatki v komentarjih in sporočilih poslanih preko kontaktnega obrazca se hranijo za nedoločen čas. Vaši komentarji za izpolnjevanje obrazcev se v obliki piškotkov hranijo eno leto. Google Analytics uporablja več piškotkov, ki se hranijo do največ 2 let.

Kakšne pravice imate glede podatkov, ki ste jih pustili na tej spletni strani?

Če ste na tej strani oddajali komentarje ali pošiljali elektronske obrazce, lahko od nas zahtevate, da vam vse vaše zbrane podatke kadarkoli posredujemo ali spremenimo v anonimne – to lahko storite s posebnim obrazcem. Zahtevate lahko tudi, da vse informacije, ki smo jih od vas kadarkoli prejeli, izbrišemo. To ne vključuje podatkov, ki smo jih dolžni zbirati za morebitne administrativne, pravne in varnostne potrebe.

Kam pošiljamo vaše podatke

Zavezujemo se, da vaše osebne podatke varujemo v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov in s Splošno uredbo o varstvu podatkov. Vaše osebne podatke ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaši komentarji bodo pregledani s strani avtomatiziranega sistema Akismet, ki nas ščiti pred nezaželenimi sporočili.

Kako vaše osebne podatke varujemo

Celotno spletno mesto mashanator.eu je zaščiteno s priznanim varnostnim nadzornim sistemom, ki varuje pred vdori in zlorabami. Spletno mesto redno pregledujemo in posodabljamo v skladu s priporočili za varnost spletnih mest na WordPress platformah. V primeru vdora v administrativni del spletnega mesta, vas bomo o tem nemudoma obvestili.