Postavljanje cen za kreativne storitve

39,90  (vklj. DDV)

Delaš v kreativni/ustvarjalni/umetniški industriji in ti postavljanje pravičnih in konkurenčnih cen za svoje delo predstavlja težavo? V tej e-knjigi se naučiš različnih sistemov postavljanja cen, računanja svoje idealne urne postavke in stroškov, trikov pri pogajanju in določanju cen, predvsem pa ključne mentalitete, ki je pomembna za samozavestno določanje vrednosti svojega dela.

Ni na zalogi

PDF format

Bonus interaktivna orodja

40 strani polnih dodane vrednosti

Ob nakupu prejmeš tudi:

  • Pametna tabela za izračun stroškov in idealne urne postavke (Excel)
  • Pametna tabela za načrtovanje storitev (Notion)

Komu je e-knjiga namenjena?

  • Kreativcem, ustvarjalcem in umetnikom (oblikovalci, fotografi, glasbeniki, video producenti, tekstopisci, upravljalci družabnih omrežij, arhitekti, ilustratorji, slikarji, rokodelci, svetovalci, vplivneži, ustvarjalci vsebin, kaligrafi, kostumografi, …)
  • Tistim, ki že prejemajo plačila za svoje storitve in tistim, ki se na to pripravljajo
  • Vsem, ki imajo občutek, da bi morali računati več

Kako ti bo e-knjiga pomagala?

Ta e-knjiga je nekaj, za kar bi jaz ubijala, ko sem začela s svojo kariero kot oblikovalka. Dotakne se mindseta okoli denarja in zastavljanja cen, različnih načinov dela, izračuna postavke za vsako vrsko dela, praktične primere, širitve kreativne ponudbe, trikov za določanje cen, pa tudi avtorskih pravic in pasti, v katere se lahko ujameš.

S pomočjo te e-knjige bo že tvoj naslednji projekt ali storitev zaračunana pravično in ti omogočila korak bliže življenju, ki si ga resnično želiš.

Pogosta vprašanja

Ali so v knjigi konkretne številke in vodila, ki mi bojo pomagala?

Knjiga  je namenjena opori in močni finančno-poslovni osnovi. Nobena konkretna številka ti ne bo pomagala pri tem, da za svojimi cenami stojiš samozavestno, da jih znaš argumentirati in da se znajdeš v vsaki situaciji, ki od tebe zahteva premislek glede cene.

Mojega poklica ni na seznamu, je knjiga vseeno zame?

Knjiga je relevantna za širok nabor ponudnikov storitev, a v njej velikokrat naslavljam kreativce. Sporočilo in znanje pa je enako uporabno za vse.

Ali je knjiga uporabna tudi za tiste, ki ne ponujamo storitev, ampak prodajamo produkte?

Tudi prodaja produktov je storitev. En del knjige se dotakne tudi tega, kako moramo svoje storitve širiti in ne prodajati samo enega tipa stvari ter zakaj je to tako pomembno iz finančnega vidika. Tako da seveda – če prodajaš na primer printe, keramiko, modne dodatke in druge ustvarjalne izdelke, je knjiga primerna tudi zate.