Jedro moje znamke

24,90  (vklj. DDV)

Si v procesu razvoja svoje blagovne znamke? Se ti vsakič, ko nanjo pomisliš, v očeh zasvetijo iskrice, hkrati pa drugim ne znaš ubesediti svojih sanj? Veš, da ima ogromen potencial, a si ne predstavljaš, kako to komunicirati s svetom? Ne skrbi, vsaka znamka se tako rodi. Da bo proces razvoja znamke lažji in bo tvoja poslovna ideja postala bolj oprijemljiva, je pred tabo interaktivno orodje Jedro moje znamke ali načrtovalnik blagovne znamke.

Ni na zalogi

Interaktivni PDF format

Praktični nasveti in orodja

Barvna in tisku prijazna različica

Kako ti bo to interaktivno orodje pomagalo?

Graditi blagovno znamko je izziv. Kje začeti, kaj vse definirati, kam se obrniti? To orodje ti bo pomagalo najti smisel v poplavi informacij in urediti vse ideje v smiselno celoto, ki ti bo lahko služila kot osnova za gradnjo celovite, jasne, konsistentne in prepoznavne blagovne znamke. Orodje vsebuje kup interaktivnih vaj in shem, ki ti bojo pomagale pri definiciji branda. Vsa ta orodja (med njimi tudi moja avtorska)  uporablajam tudi jaz pri delu z naročniki, ki snujejo več milijonov vredne znamke.

Kakšna je razlika med Brand builderjem in Vodičem po osnovah rasti blagovnih znamk?

Vodič po osnovah rasti blagovnih znamk je obsežen e-priročnik, ki predpostavlja, da so zametki tvoje znamke že definirani. Torej da točno veš, kaj želiš komunicirati, kako tvoja znamka zgleda, kaj so njene vrednote, kje se bo pozicionirala itd. Kot že ime pove, ti vodič pomaga pri rasti. Orodje Jedro moje znamke ti pomaga znamko zasnovati. Za najboljše iz obeh svetov predlagam, da investiraš v oboje (paket obeh orodij je na voljo po akcijski ceni) in si tako zagotoviš najboljši nizki štart za svoj brand.

Za koga je ta priročnik primeren?

 • Za podjetnike, ki se gradnje svoje blagovne znamke šele lotevajo
 • Za podjetnike, ki bodo gradnjo blagovne znamke delegirali ekipi ali podizvajalcem (oblikovalcem, strategom, razvijalcem …)
 • Za vse, ki imate blagovno znamko samo v glavi, ne pa na papirju
 • Za vse, ki imate občutek, da blagovna znamka še ni dobro definirana in da je preveč fluidna

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Out of stock
  Beri dalje

  Poimenovanje podjetij in znamk

  25,90  (vklj. DDV)
 • Out of stock
  Beri dalje

  Vodič po osnovah rasti blagovnih znamk

  84,90  (vklj. DDV)