Storitve in svetovanje

Na podlagi strategije pomagam pri celovitem razvoju uspešnih znamk in posameznikov

Celostna strategija blagovnih znamk


Dobri temelji blagovne znamke so bistvo za nadaljnji uspeh. S strategijo že pred začetkom procesa oblikovanja zagotovimo, da znamko do potankosti razumemo, pri čemer upoštevamo tri ključne vidike: poslovne cilje, potrebe končnega uporabnika in trg. V procesu strateškega načrtovanja znamke do potankosti definiramo znamko in pripravimo akcijski načrt znamke, kar omogoča celovito rast znamk, njen razvoj, napredovanje, jasno komunikacijo, celovit nastop in manjše izgube pri nadaljnjih investicijah.

Preberi več

Celostne grafične podobe s strategijo


Dobra celostna grafična podoba se prične pri strategiji. Le z jasno definirano misijo, vizijo, pozicioniranjem, ter razumevanjem ciljne skupine, poslovnih ciljev in trga, bomo lahko zgradili celovito, trajno in prepoznavno vizualno identiteto. Oblikovanje na podlagi strategije je kakor po meri narejena obleka pri krojaču. Nikomur se ne prilega, tako kot vaši znamki in vse je na svojem mestu z razlogom. Celostna grafična podoba, ki izvira iz dobro zastavljene strategije, zraste iz objektivnih podatkov in ne osebnih estetskih preferenc. Zato je tudi učinkovita in visoko profitabilna.

Preberi več

Kreativno in poslovno svetovanje ter mentorstvo


Verjamem v deljenje znanja in v dejstvo, da se mnoge rešitve že skrivajo v podjetnikih samih. Zato strastnim kreativcem, podjetnikom in znamkam pomagam pri doseganju njihovih ciljev in rasti tako na poslovnem kot na osebnem področju. Posameznike iz kreativnih področij učim inovativnih znanj, ki nam jih izobraževalne ustanove ne dajo in jim pomagam odkriti njihovo nišo. Podjetnikom pomagam razviti močno osebno znamko s stabilnimi temelji v osebnem življenju. Znamke pa usmerjam pri internih in zunanjih izzivih, kjer je potrebno izkušeno oko zunanjega opazovalca.

Intenzivne strateške delavnice


Podjetjem in znamkam, ki imajo izvajalce, kader ali pa dovolj samoiniciative, pomagam tudi skozi izvedbo intenzivnih delavnic, kjer združujem znanje design thinkinga, sprint metode, agilnih in vitkih pristopov ter seveda široko znanje iz področja brandinga in strategije. Vsako sodelovanje je popolnoma prilagojeno in sestavljeno za vsakega naročnika posebej. Nekaj tipov delavnic, katere redno izvajam:

 • Poimenovanje znamke
 • Launch strategija (za nove znamke, produkte ali storitve)
 • Brand audit (analiza delovanja in prisotnosti znamke)
 • Strateško raziskovanje novih poslovnih priložnosti in inovacije
 • Celovit DIY (naredi sam) branding

Vloga oblikovalca je vloga dobrega, premišljenega voditelja,
ki lahko predvidi potrebe svojega gosta.

– Charles Eames

Zakaj mi lahko zaupaš

 • Zaupala so mi mnoga podjetja pri delu z velikimi znamkami na vplivnih projektih, med drugim United Nations in Porsche
 • Poleg formalne izobrazbe iz grafičnih in interaktivnih komunikacij se stalno izobražujem ter osvežujem svoja znanja
 • Več kot 70 % dosedanjih naročnikov se je za sodelovanje z mano odločilo več kot le enkrat
 • Verjamem v celovit pristop k projektom, zato nikoli ne delam sama, pač pa z vrhunskimi strokovnjaki na področju izziva
 • Raziskavo jemljem kot najpomembnejši del svojega dela
 • Verjamem v individualen, analitičen, poglobljen in celovit pristop k sodelovanju
 • Fokus vedno držim na končnem uporabniku produkta ali storitve
 • Živim multidisciplinarnost (oblikovanje, marketing, tekstopisje, trženje, uporabniška izkušnja, design thinking, podjetništvo, …)
 • Verjamem v vitko poslovanje in moč mehkih veščin

O meni so povedali

Zadovoljne stranke in sodelavci

Portfolio

Moji zadnji zadovoljni naročniki