Masha Mazi,

visual designer & strategist

Capturing what people are passionate about. Doodling, painting, scrapbooking and writing. Feeling humbled while shreding fresh powder, seeing sunrise from kayak or stand-up paddle board. Mostly fueled by plants. Marine wildlife and environment protector. Mindful wannabe yogi. Backpacking adventure seeker. Workaholic & perfectionist. Po žilah mi teče curry. Slaba sem s feminativi in opisovanjem same sebe v slovenščini.

Maša Mazi
Ustvarjam z

grafiko na podlagi strategije.

“Ko bom velik bom sonce in grel ljudi,” sem enkrat prebrala na avtobusu in od takrat skušam te besede živeti in izražati skozi svoje delo. Moja največja želja je biti navdih in vzor, ter svojo notranjost prenašati v svoje delo v najkakovostnejši obliki, pa naj bodo to besede ali grafika. Od takrat sem delala s širokim razponom raznolikih podjetij in znamk, med drugim tudi za Porsche in Združene narode.

Kompetence

Kar najbolje znam

Branding 0 %

General graphic design (DTP, digital, packaging, ...) 0 %

Content creation (photography, video, editing) 0 %

User Experience & User Interface design 0 %

Design Thinking & Design Strategy 0 %

O meni so pisali

v medijih

Moje izkušnje

Kariera v nastajanju

od začetka do danes

Freelancing

Strategija, branding in vsebine | oktober 2018 - zdaj

Za znamke v pretežno outdoor in wellness/healthy living sektorjih definiram strategije blagovne znamke, na podlagi tega pa z njimi zgradim celostno grafično podobo, spletna mesta, embalažo, vsebine in tudi v prihodnosti spremljamo rast in razvoj znamke.
Dodatno:
– Članica žirije Netko 2020

Envisionari

Spletno oblikovanje/UI/UX | oktober 2017 - april 2019

Oblikovanje spletnih strani, UI/UX načrtovanje, raziskave in izvedba, grafično oblikovanje elementov za spletne strani, prototipiranje za večje vladne in nevladne organizacije v okvirih Združenih narodov.

Porsche Inter Auto

Grafično oblikovanje in marketing | avgust 2016 - september 2017

Priprava promocijskih materialov, ekskluzivnih materialov za stranke, spletnih vsebin, tekstopisje, koordinacija dogodkov za znamko Porsche, pomoč pri pripravah vsebin za znamke Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen in Gospodarska vozila.

Kariera Maša Mazi

Collegium Mondial Travel

Grafično oblikovanje | februar 2016 - september 2016

Branding dogodkov in konceptov zabav, grafično oblikovanje promocijskih materialov in materialov za splet.

Bananaway

Grafično oblikovanje in tekstopisje | maj 2016 - september 2016

Priprava poljudnih in strokovnih vsebin za blog, Facebook oglaševanje, grafično oblikovanje  promocijskih materialov in materialov za splet.

ABC Accelerator

Grafično oblikovanje | januar 2016 - februar 2016

Priprava grafičnih materialov in prezentacije za končno  ter ključno predstavitev mednarodnega podjetja VIS Medic pred investitorji v programu ABC Accelerator.

Meeting of Design Students

National Contact | oktober 2014 - zdaj

Predstavnica mednarodne organizacije Meeting of Design Students v Sloveniji, promocija in priprava materialov za družabna omrežja, pridobivanje udeležencev za vsakoletne mednarodne delavnice iz področja arhitekture in oblikovanja.