Masha Mazi,

visual designer

Capturing what people are passionate about. Doodling, painting, scrapbooking and writing. Feeling humbled while shreding fresh powder, seeing sunrise from kayak or stand-up paddle board. Mostly fueled by plants. Marine wildlife and environment protector. Mindful wannabe yogi. Backpacking adventure seeker. Workaholic & perfectionist. Po žilah mi teče curry. Slaba sem s feminativi in opisovanjem same sebe v slovenščini.

Maša Mazi
Ustvarjam z

grafiko in besedami.

“Ko bom velik bom sonce in grel ljudi,” sem enkrat prebrala na avtobusu in od takrat skušam te besede živeti in izražati skozi svoje delo. Moja največja želja je biti navdih in vzor, ter svojo notranjost prenašati v svoje delo v najkakovostnejši obliki, pa naj bodo to besede ali grafika.

Kompetence

Kar najbolje znam

Photoshop 0 %

Illustrator 0 %

InDesign 0 %

Lightroom 0 %

Premiere 0 %

Social media management 0 %

Copywriting (incl. SEO, UX, marketing) 0 %

HTML5/CSS3 0 %

O meni so pisali

v medijih

Moje izkušnje

Kariera v nastajanju

od začetka do danes

Freelancing

Strategija, branding in vsebine | oktober 2018 - zdaj

Fokus na outdoor lifestyle in wellness/mindful lifestyle znamkah. Zanje ustvarjam vsebine (tekstopisje, fotografija, objave), pripravljam strategije (nastop na socialnih omrežjih, produkti, nastop na spletu) in oblikujem (celostna grafična podoba, tiskovine, spletne strani, vzorci in produkti).

Envisionari

Spletno oblikovanje/UI/UX | oktober 2017 - april 2019

Oblikovanje spletnih strani, UI/UX načrtovanje, raziskave in izvedba, grafično oblikovanje elementov za spletne strani, prototipiranje, …

Porsche Inter Auto

Grafično oblikovanje in marketing | avgust 2016 - september 2017

Priprava promocijskih materialov, ekskluzivnih materialov za stranke, spletnih vsebin, tekstopisje, koordinacija dogodkov za znamko Porsche, pomoč pri pripravah vsebin za znamke Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen in Gospodarska vozila.

Kariera Maša Mazi

Collegium Mondial Travel

Grafično oblikovanje | februar 2016 - september 2016

Branding dogodkov in konceptov zabav, grafično oblikovanje promocijskih materialov in materialov za splet.

Bananaway

Grafično oblikovanje in tekstopisje | maj 2016 - september 2016

Priprava poljudnih in strokovnih vsebin za blog, Facebook oglaševanje, grafično oblikovanje  promocijskih materialov in materialov za splet.

ABC Accelerator

Grafično oblikovanje | januar 2016 - februar 2016

Priprava grafičnih materialov in prezentacije za končno  ter ključno predstavitev mednarodnega podjetja VIS Medic pred investitorji v programu ABC Accelerator.

Meeting of Design Students

National Contact | oktober 2014 - zdaj

Predstavnica mednarodne organizacije Meeting of Design Students v Sloveniji, promocija in priprava materialov za družabna omrežja, pridobivanje udeležencev za vsakoletne mednarodne delavnice iz področja arhitekture in oblikovanja.