Maša Mazi Masha Mazi

Storytelling, creativity and mindfullness.


Kreativno podjetniški newsletter

Prijavi se spodaj in prejmi še več vsebin, ki so veliko bolj usmerjene v kreativo in podjetništvo.

Prosim, počakaj trenutek

Hvala za prijavo! Ne pozabi potrditi potrditvenega emaila.

Instagram stream

Porsche Panamera dogodek

Idejna zasnova za premiero nove Porsche Panamere je bil zmagovalni koncept na razpisu za delavno mesto grafičnega oblikovalca pri Porsche Inter Auto d. o. o., uvozniku in trgovcu znamke Porsche v Sloveniji. Primarna naloga je bila narediti koncept za večerni dogodek in razviti program ter stroškovnik, poleg tega pa oblikovati tiskovine in sistem za prijavo na dogodek.

Dogodek v skladu z zahtevami delodajalca
4 urni dogodek je dolg dogodek, zato ga je potrebno narediti dinamičnega in polnega dogajanja, k čemur pripomore implementacija nočnega golfa in LED pisanih dodatkov. Iz tega sledi kreativa, ki sloni na črni, iz nje pa se dvigajo poudarjene barvne podobe. Ideja LED osvetlitve je implementirana tudi v vabilo, kar mu doda ekstremno dodano vrednost in predstavlja element (prijetnega) presenečenja za povabljence.
Program: nočni golf, glasba v živo, catering, nočni turnir.

Fizično vabilo
Format vabila je A5 in povzema tematiko dogodka tako z barvami kot z grafično dodelavo. Sestoji iz različnih, a prefinjenih materialov, ki tvorijo sofisticirano celoto.
Tehnike in materiali: 3D tisk, PCB, LED diode, prosojen papir, sitotisk in digitalni obojestranski tisk, lakiranje, vroči tisk s srebrno folijo.

Spletni sistem potrjevanja udeležbe
Celotna vsebina je zastavljena tako, da kar najbolj stimulira bralca in v njem prebudi željo in nujo, da se dogodka udeleži. O dogodku je razkritega minimalno.
Uporabljeni HTML, CSS in jQuery.

Masha Mazi vabilo Porsche Panamera
Masha Mazi vabilo Porsche Panamera
Masha Mazi vabilo Porsche Panamera
Masha Mazi vabilo Porsche Panamera