Brezplačne Notion predloge

Moje najljubše orodje za produktivnost in organizacijo življenja ter posla

Kaj je Notion?

Notion je krasna aplikacija, ki je meni in mnogim drugim v zadnjem času olajšala življenje. Pred tem sem uporabljala Trello in Asano, a me je pri obeh zmotilo pomanjkanje funkcionalnosti in določene omejitve. Notion je praktično brezmejen pri uporabi. S pomočjo te platforme organiziram svoje zasebno življenje (finance, interese, imam habit tracker, beležke, dnevnik hvaležnosti, bookmarke, nakupovalni seznam, …) in poslovno (kader, naročniki, potencialne stranke, marketing, strategija, cilji, …). Znotraj platforme imaš na voljo en kup različnih prednarejenih predlog, ki jih lahko začneš uporabljati brezplačno z enim klikom. Jaz sem sama zase nekaj teh predlog prilagodila ali pa jih naredila iz nule, in sem si rekla: “Zakaj jih ne bi delila s svetom?”

Izberi predlogo

Organizacija časa in produktivnost

Za podvojitev predloge zgoraj levo klikni Duplicate in predloga se bo avtomatsko podvojila v tvoj workspace.

Notion podvoji

Dnevni to-do seznam

S tem seznamom nadzorujem svoja dnevna opravila po prioritetah. Številka 1 pomeni najvišjo prioriteto. Ob zaključku opravila samo odkljukaj nalogo s seznama in se loti naslednje. Seveda pazi na pavze. Kar ti ostane, pustiš za naslednji dan, ostalo pobrišeš.

Prevzemi predlogo

Habit tracker

Sledi svojim navadam in rutinam, ki ti veliko pomenijo. To je lahko telovadba, tek, jemanje vitaminov, zalivanje rož, branje knjige, sprehajanje psa in vse vmes. Da odoznačiš vse opravke na koncu tedna, označi vse vrstice -> desni klik -> edit property in klikni na posamičen dan.

Prevzemi predlogo

Osebne finance

Spravi svoje osebne finance pod nadzor s to predlogo. Vsak mesec lahko uporabljaš ločeno in pri tem uporabljaš različne načine pregleda svojih financ – koledar, tabela, in kanban. Z malo igranja lahko vse tabele povežeš tudi v eno samo in tako konec leta narediš letni pregled.

Prevzemi predlogo

Želiš, da te obvestim o novih predlogah?

Prijavi se na newsletter. Dodala te bom v posebno skupino ljubiteljev Notiona, zato boš med prvimi, ki prejmejo novice o novostih!